Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]В държавата на калинките и мутрите телевизионен водещ преговаря на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgВ държавата на калинките и мутрите телевизионен водещ преговаря на
Коментари Харесай

Методи Лалов, ДБ: В държавата на калинките и мутрите телевизионен водещ преговаря с протестиращи, висящи на прозорците

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" В страната на калинките и мутрите телевизионен водещ договаря онлайн с протестираща, която е излязла на прозореца на Народното събрание в символ на митинг против некадърната политика на държавното управление. Водещият дава и инструкции на някакъв военачалник от НСО по какъв начин да постъпи в тази екстрена обстановка. ", написа във Facebook столичният общински консултант от Демократична България Методи Лалов и посочи:

" Пореден образец за липса на отработен логаритъм за деяние и в последна сметка за непросветеност.

Държава безспорно би трябвало. Държавата на Бойко, Гешев, Цацаров, Георгиев, Магдалинчев, Кояджиков и сходните им обаче е рискова и нездравословна. "

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 4udovi6teto (преди 6 минути) Рейтинг: 21311 | Одобрение: 7106 Цирк. Пълен цирк! Това, че на някого си му е пристигнало до гуша - и е решил да се хвърли през прозореца, не значи, че би трябвало да изправя на нокти и да пили нервите на хората!    Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР